Om Val Thorens

Val Thorens ligger i Tarentaisedalen og er den højst beliggende skisportsby i Europa – i 2300 meters højde. Dette garanterer god sne på skiferien uanset om du starter tidligt i november eller vil have de sidste sving i forårssolen i april.


Vælger man at købe liftkort til naboområderne og får et liftkort til 'De tre dale' er
der mulighed for at køre på ski i både Val Thorens og de to andre dale, Courchevel og Méribel.

 I alt er der i De tre dale mere end 600 km pister, som kan udforskes under din skiferie i Val Thorens, det er bl.a. byerne St. Martin de Belleville, Orelle og Les Menuires, der er en del af området. Sidstnævnte kører du igennem på vejen op til Val Thorens.  

 
Børnevenlige pister i De tre dale 

Særligt kan nævnes, at man har bygget et transportbånd til børnene, når de skal transporteres op ad pisten – transportbåndet er tilmed overdækket, så børnene ikke skal fryse, mens de står stille på vej op ad bjerget.

 Flere af begynderlifterne i Val Thorens er ydermere gratis at benytte.


Val Thorens byder på gode restauranter

Af spisesteder kan nævnes den danske burgerrestaurant Johns samt den særdeles nævneværdige restaurant Jean Sulpice som ligger i L’Oxalys-bygningen i Val Thorens – en restaurant som også Michelinguiden har fået øjnene op for og tildelt 2 stjerner. 

Er én Michelin-restaurant ikke nok, kan du tage en tur ned til St. Martin de Belleville. Her finder du La Bouitte, som ligeledes byder på fremragende menuer højt klassificeret i Michelinguiden.